Corona

Het zijn barre, onzekere tijden waarin wij niet meer gewoon naar ons werk kunnen, gaan uit eten of met vrienden even weg gaan.

MAAR, uiteraard is dit allemaal voor het goede doel, het bestrijden van het corona virus. U mag er van uit gaan dat wij ons steentje bij dragen. Zo maken wij alles nog vaker schoon, gaan we veelvuldig de winkel door met desinfecterende middelen, dragen wij mondmaskers en hebben wij de routing in de winkel aangepast om het makkelijker te maken de 1,5 m afstand te houden. Bovendien hebben wij de voorwaarden voor het bezorgen tijdelijk drastisch veranderd.

U kunt ook wat voor ons doen. Komt u alstublieft zo veel mogelijk alleen boodschappen doen en gebruik zo veel mogelijk de pin om af te rekenen. Met deze kleine aanpassingen komen wij sterker uit deze crisis dan dat we er in zijn gegaan!

Gaat u nu liever helemaal niet de deur uit? Bezorgen is helemaal gratis. Nu en met de feestdagen! Vanaf een besteding van €15,- en betalen kan zowel met pinnen aan de deur als via een tikkie. Bezorgtijden zijn in overleg zodat u nooit zonder vis hoeft te zitten.

Bestellen kan telefonisch op 015-310 51 67

benieuwd naar ons assortiment? Dat vindt u hier hier