Over ons

Niels
Eigenaar
Aangenaam, de meeste van jullie zullen mij al wel kennen omdat ik al heel wat jaren een van de gezichten van VIS. ben. Maar voor de gene die mij nog niet (zo goed) kennen zal ik wat over mijzelf vertellen: Al zo lang als ik mij kan herinneren werk ik in de vis. Dat begon toen ik mocht helpen afwassen bij mijn vader in de visschuur wanneer hij terug kwam van een dag op de markt. Het duurde niet lang voor ik in vakanties en op zaterdagen mee mocht naar de markt, en dat vond ik geweldig! Toen mijn ouders besloten over te stappen op viswinkels ben ik mee verhuist, en toen VIS. Nootdorp opende was ik daar dan ook veel te vinden. Hoewel ik de hotelschool heb gedaan, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en bleef ik lekker in de vis. (punt) Het stoere van dit is dat ik hier tegenwoordig samen met mijn liefhebbende vrouw werk, en wij ons de trotse eigenaren mogen noemen van deze (naar mijn bescheiden mening) top tent!
Reinita
Eigenaar
Hoi, ik ben Reinita. Vanaf september 2018 ben ik een van de nieuwe gezichten van VIS. Mijn sporen heb ik aan de andere kant van het land verdiend waar mijn ouders een mooie viswinkel hebben opgebouwd en ik heel veel heb mogen leren. Daarnaast heb ik de vis vakopleiding gedaan. Wat ik ongelofelijk stoer vind is dat ik al deze kennis en ervaring nu samen met Niels in praktijk kan gaan brengen in onze eigen winkel. Natuurlijk hebben de meeste van jullie mij al eens gezien. Maar mocht u mij nog niet hebben leren kennen, u bent altijd welkom voor een praatje.

Waar staan wij voor

Kwaliteit

Vis. koopt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit in

Duurzaamheid

Vis. zet zich dagelijks in om haar klanten optimaal tevreden te stellen

Beleving

Vis. probeert continu te innoveren met nieuwe producten