Bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar verkooptalent. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Die weet wat je met een vis allemaal voor lekkers kan maken? Stuur gerust eens een mailtje. Voor talent is altijd plek!

Vertel zo veel mogelijk over je zelf in de mail. Heb je bijvoorbeeld al werkervaring? En wat voor soort werk was dat dan? Heb je diploma’s, certificaten of een rijbewijs? En natuurlijk waarom je in het leukste vis team van Nootdorp hoort!


Open vacature(s):

Verkoopmedewerker 20 uur per week
Jij bent het gezicht van onze winkel, wanneer klanten de winkel binnen komen ben jij de eerste die ze zien.
Je helpt klanten door te adviseren, verpakken en bereiden van vis. Daarnaast ben je ook samen met de rest van het team verantwoordelijk voor de hygiƫne.


(Fulltime) Verkoopmedewerker
Jij helpt ons om van VIS. Nootdorp de leukste, mooiste en beste viswinkel van de regio te maken.
Natuurlijk ga je vis(maaltijden) verkopen, maar ook ga je maaltijden maken, vis fileren, helpen met inkopen en nog veel meer!
Voor deze functie is een rijbewijs een grote pre.


Zaterdagkracht
Op zaterdag help jij ons met alles in de winkel. Je helpt klanten, maakt producten, en zorgt samen met het team dat de winkel helemaal netjes is. Naast de zaterdag kan je natuurlijk ook in vakanties of na schooltijd wat extra uren maken.


Naast dat je bij ons in de praktijk al heel veel kan leren, zijn wij ook erkend leerbedrijf. In samenwerking met het SVO is het voor de echte VIS.enthousiastelingen mogelijk om al in 1 jaar een erkend mbo diploma te halen!